Η Korinthian Palace Catering A.E. είναι ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των υπηρεσιών τροφοδοσίας και σίτισης (catering), διαθέτοντας μακρά εμπειρία, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας. Με υψηλή τεχνογνωσία καθώς και οργανωμένο δίκτυο συνεργατών & υποδομών καλύπτουμε ανάγκες παραγωγής και διανομής γευμάτων σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον έχουμε διευρύνει το αντικείμενο των υπηρεσιών μας για να εξυπηρετήσουμε ολιστικά τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις που μας επιλέγουν, παρέχοντας σε αυτές πρώτες ύλες και άλλα χρήσιμα αναλώσιμα είδη.

Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες μας:

 

CATERING

Οι πιο πολύτιμες στιγμές στη ζωή είναι ανεπανάληπτες και γι’ αυτό τους αξίζει το καλύτερο περιβάλλον, σε ιδανικές συνθήκες.

Στην Korinthian Palace Catering Α.Ε. διαθέτουμε άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό, πολύτιμη εμπειρία, άριστο εξοπλισμό και πιστοποιημένα συστήματα λειτουργίας. Έτσι, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις catering και είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε την επιτυχία κάθε προσωπικής στιγμής και δεξίωσης που θα μας εμπιστευτείτε. Οι ανοιχτοί και κλειστοί χώροι δεξιώσεων στις εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών από το κέντρο της πόλης της Κορίνθου παρέχοντας εξαιρετικές συνθήκες για άμεση και ασφαλή μετακίνηση σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Με μία ευρεία γκάμα από μενού και γευστικές προτάσεις, σχεδιάζουμε για εσάς και τους καλεσμένους σας μία υπέροχη γαστρονομική εμπειρία, αντάξια των προσδοκιών σας.  Το άψογο service μας, η υψηλή αισθητική, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες και chefs μας θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε το αποτέλεσμα και να δημιουργήσετε με τους αγαπημένους σας τις πιο γλυκές αναμνήσεις.

ΜΑΖΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ

Με μία αξιοσημείωτη πορεία εξέλιξης και ανάπτυξης από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η Korinthian Palace Catering έχει καθιερωθεί ως ηγέτιδα εταιρεία στην Ελλάδα στον τομέα της παραγωγής, εμπορίας και διανομής γευμάτων.
Μέσα από μία σειρά ολοκληρωμένων παρεχόμενων υπηρεσιών παρασκευής εδεσμάτων διακρίνεται για τις  υψηλές προδιαγραφές της, σε ένα απόλυτα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον. Διαθέτοντας ιδιόκτητα, πιστοποιημένα φορτηγά αυτοκίνητα ειδικής άδειας μεταφοράς μερίδων γευμάτων και αντίστοιχου εξοπλισμού, ανταποκρίνεται συγχρόνως στην κάλυψη των απαιτήσεων της μαζικής εστίασης, προσφέροντας γευστικές απολαύσεις.

 

Αναλυτικά εξασφαλίζουμε και παρέχουμε:

Δυνατότητα κάλυψης αναγκών σίτισης 30.000 ζεστών γευμάτων και 10.000 κρύων γευμάτων ημερησίως

Άριστης ποιότητας φρέσκες πρώτες ύλες

Υψηλής ποιότητας συνθήκες παρασκευής, με καθετοποιημένη παραγωγή στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας και πιστοποιημένο εξοπλισμό

Μεριδοποίηση - τυποποίηση των εδεσμάτων για την τροφοδοσία των μεγάλων μονάδων

Συνεργασία με ειδικούς εξειδικευμένους διατροφολόγους για την εξασφάλιση ειδικών μενού για ευπαθείς ομάδες (μενού διαβητικών, υπερτασικών, αλλεργικών), τόσο για τις ανάγκες του κοινού των Νοσοκομείων, όσο και των μικρών παιδιών σε Παιδικούς Σταθμούς και Σχολεία

Διατήρηση των γευμάτων σε επαγγελματικά ψυγεία συντήρησης-κατάψυξης

Μεταφορά και διανομή με ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα και φορτηγά-ψυγεία μέσα σε κατάλληλα θερμικά κουτιά (thermo box), ώστε να διατηρούνται στη σωστή θερμοκρασία και φρεσκάδα

ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

Η Korinthian Palace Catering A.E. με την κεντρική μονάδα παραγωγής της στον Σολομό Κορινθίας, όπου λειτουργούν και όλα τα Τμήματα της εταιρείας, καλύπτει καθημερινά τις επισιτιστικές ανάγκες με την παρασκευή και διανομή γευμάτων και τις ανάγκες για πρώτες ύλες με την παροχή προϊόντων καθαρισμού, απορρυπαντικών, χαρτικών και αναλώσιμων σε:

Νοσοκομειακές Μονάδες, με τη λειτουργία Κυλικείων - Εστιατορίων

Στρατιωτικές Μονάδες

Κέντρα Κράτησης Μεταναστών

Παιδικούς Σταθμούς

Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Πανεπιστήμια

Δημόσιους φορείς

Ευπαθείς ομάδες μέσω ειδικών προγραμμάτων στήριξης σε επίπεδο Δήμων

×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!