ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Korinthian Palace Catering A.E. δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης από το 2004. Σημείο αναφοράς η Κορινθία και η Κορινθιακή γη, με πίστη στην παράδοση, τις αγνές πρώτες ύλες, το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, την ποιότητα, τις εκλεκτές γεύσεις, τον σεβασμό στον πελάτη, την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία.

 

Οι ιδιόκτητοι χώροι βρίσκονται στο Νομό Κορινθίας 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Κορίνθου, στον Σολομό. Σε μία έκταση 20.000 τ.μ. σε ένα πανέμορφο, καταπράσινο τοπίο απέναντι από το Κάστρο της Αρχαίας Κορίνθου. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις καλύπτουν 6.000 τ.μ. με δύο αίθουσες για κάθε είδους κοινωνική και εταιρική εκδήλωση, με εξωτερικό χώρο για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εκτός από τη διοργάνωση εκδηλώσεων το Korinthian Palace Catering εξελίσσει και επεκτείνει τη δραστηριότητά του συνεχώς. Τόσο στον κλάδο του Catering, όσο και της μαζικής εστίασης και σίτισης με τη δημιουργία και διαχείριση κυλικείων-καφέ-εστιατορίων και την παροχή υπηρεσιών διανομής γευμάτων σε Παιδικούς Σταθμούς, Σχολεία, Πανεπιστήμια, Στρατιωτικές Μονάδες, Κέντρα Κράτησης Μεταναστών και άλλους δημόσιους φορείς, η εταιρεία Korinthian Palace Catering A.E. αναδεικνύεται σε μία εταιρεία υψηλών προδιαγραφών με σημαντικές διακρίσεις σε έργα και Συμβάσεις σίτισης.

Η πολιτική του Korinthian Palace Catering είναι να προσφέρει εγγυημένο και επιτυχές αποτέλεσμα σε ό,τι αναλαμβάνει., με σεβασμό στην ποιότητα, με συνεχή επιχειρηματικό σχεδιασμό και προσανατολισμό, με προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών και με συνεχή ενημέρωση και προσαρμογή στις τάσεις και εξελίξεις της εποχής. Επιμελούμαστε εκδηλώσεις και δεξιώσεις που θα γίνουν πολύτιμες αναμνήσεις, προσηλωμένοι πάντα στην προσωπική επαφή με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!