ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

 

Στο Korinthian Palace έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να οργανώσουμε μαζί μία μοναδική δεξίωση γάμου στην Κόρινθο, όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί, σε ένα περιβάλλον που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Επιπλέον η Korinthian Palace Catering αποτελεί κορυφαία επιλογή catering για κοινωνικές εκδηλώσεις σε συνεργαζόμενα κτήματα δίπλα στη θάλασσα, σε χώρους εκδηλώσεων στην Κόρινθο και αλλού.

Η προετοιμασία του γάμου απαιτεί υπέροχο φαγητό, προσωπικό service, ανεπιτήδευτη κομψότητα, εμβληματικά πιάτα με κορυφαίες πρώτες ύλες βραβευμένων παραγωγών, που το Korinthian Palace και οι Chefs του μπορούν να εγγυηθούν. Στην κουζίνα, το προσωπικό μας δημιουργεί γεύσεις εγγυημένης ποιότητας και εκλεκτών υλικών με ερεθίσματα από τις καλύτερες κουζίνες όλου του κόσμου. Έτσι με τη γαστρονομία και την απαράμιλλη αισθητική και ποιότητα να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, μένει απλώς να μας πείτε τις επιθυμίες σας και εμείς φροντίζουμε για εσάς.

Το Korinthian Palace προσφέρει ιδανικούς χώρους εκδηλώσεων και το κατάλληλο προσωπικό, ώστε η ημέρα του γάμου σας να μείνει στη μνήμη σας για πάντα, χαρίζοντας μία αξέχαστη εμπειρία στην οικογένεια και τους προσκεκλημένους σας.

  • Wedding tools

    Ανακαλύψτε τα εργαλεία που έχουμε ετοιμάσει για να διευκολύνουμε την προετοιμασία σας.

  • Photo Gallery

    Περιηγηθείτε στη photo gallery και δείτε στιγμιότυπα από τους γάμους και τις εκδηλώσεις μας.

×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!