ΓΑΜΟΙ

Ταξιδέψτε σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον, μέσα από τις φωτογραφίες των παραμυθένιων δεξιώσεων γάμου που έχουν πραγματοποιηθεί στο Korinthian Palace, στην Κόρινθο. Οταν η αγάπη και η ευτυχία αποτυπώνονται από τον φωτογραφικό φακό, το αποτέλεσμα μαγεύει! Προσεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, οι γαμήλιες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Korinthian Palace ενθουσιάζουν τους καλεσμένους με τη φινέτσα και την ποιότητά τους.

HAPPY VALENTINE’S BY KP

Οι ωραιότερες ιστορίες αγάπης έχουν γραφτεί στο Korinthian Palace! Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αγαπημένα ζευγάρια που γιόρτασαν την γαμήλια δεξίωσή τους κοντά μας, θυμήθηκαν τις ομορφότερες στιγμές τους μαζί μας. Η αγάπη και η ευτυχία κυριαρχεί στις εικόνες τους και μας θυμίζει όλους τους λόγους για τους οποίους λατρεύουμε αυτό που κάνουμε και δημιουργούμε μαζί σας σχέσεις για μία ζωή.

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Η συγκίνηση της οικογένειας και οι βαθιά προσωπικές στιγμές ολοκλήρωσης της ευτυχίας ενός ζευγαριού την ημέρα βάπτισης του παιδιού τους είναι δύσκολο να περιγραφούν με λόγια. Επιλεγμένες φωτογραφίες από τις βαπτίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο Korinthian Palace σας μεταφέρουν νοητά στο υπέροχο περιβάλλον μας, στην Κόρινθο, όπου κάθε λεπτομέρεια έχει προσεχθεί προκειμένου να αφιερωθείτε αποκλειστικά στην μαγεία της στιγμής.