ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Η Korinthian Palace αποτελεί την ιδανική επιλογή για μία ονειρεμένη εορταστική δεξίωση γάμου ή ένα αξέχαστο party δέκα μόλις λεπτά από την πόλη της Κορίνθου. Διαθέτει κλειστούς και ανοιχτούς χώρους εκδηλώσεων για να γιορτάσετε με τον καλύτερο τρόπο το γάμο σας, μία βάπτιση ή ένα εταιρικό event. Για τους χειμερινούς μήνες, διαθέτει δύο αίθουσες εκδηλώσεων δυνατότητας 1200 ατόμων. Η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και η ιδιαίτερη αισθητική που χαρακτηρίζουν τις αίθουσές της, εντυπωσιάζουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Τους εξωτερικούς χώρους εκδηλώσεων, που έχουν τη δυνατότητα φιλοξενίας 1500 ατόμων, χαρακτηρίζει η ομορφιά του φυσικού τοπίου, που πλαισιώνεται από καταπράσινα δέντρα και γκαζόν. Τα διάφανα νερά του καταρράκτη, σύμβολο καλοτυχίας και θετικής ενέργειας, καθώς και η πισίνα προσθέτουν το απαραίτητο υδάτινο στοιχείο για τις καλοκαιρινές σας εκδηλώσεις.  Επιπλέον, παρέχουμε τη δυνατότητα υλοποίησης της εκδήλωσής σας σε συνεργαζόμενους εξωτερικούς χώρους δεξιώσεων στην Κόρινθο και αλλού, που θα μαγέψουν τους καλεσμένους σας με την φυσική τους ομορφιά και την τοποθεσία τους.

To Korinthian Palace αποτελεί την ιδανική επιλογή για ονειρεμένες εκδηλώσεις. Οι επιλογές που προσφέρει σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους παρέχουν το σκηνικό για να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις και να ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας.

×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!