Μία πράξη αγάπης και προσφοράς από την KORINTHIAN PALACE CATERING στους μαχητές του COVID-19

19/01/2021

Με αγάπη και σεβασμό για το υγειονομικό προσωπικό που μάχεται εδώ και μήνες στα νοσοκομεία πρώτης γραμμής για την περίθαλψη των ασθενών COVID, η KORINTHIAN PALACE CATERING προχώρησε σε μία πράξη προσφοράς και εκτίμησης.

 

H Διοίκηση της KORINTHIAN PALACE CATERING ανταποκρίθηκε με ευαισθησία στο αίτημα του Δήμου Φυλής που ανέλαβε τη διάθεση και την παράδοση χορηγούμενων προϊόντων προς τους υγεινομικούς εργαζόμενους και το υποστηρικτικό προσωπικό του Λαϊκού Νοσοκομείου ενόψει των εορτών. Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθυνης “Αγάπης Χάρισμα” που σχεδίασε και εφαρμόζει με κοινωνική ευαισθησία η εταιρεία KORINTHIAN PALACE CATERING, προσφέρθηκαν συνολικά 1600 φιάλες κρασιού και συσκευασίες με μελομακάρονα, με την ευχή ο νέος χρόνος να φέρει πίσω στην ανθρωπότητα ο,τι στέρησε η προηγούμενη δύσκολη χρονιά, και πρωτίστως υγεία και αγάπη.

Τα δώρα παρέδωσε ο Δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Παππούς, στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χρήστο Αντωνόπουλο, ο οποίος επεσήμανε ότι η προσφορά αυτή είναι “ένδειξη αγάπης και εκτίμησης και έδωσε μεγάλη χαρά σε όλο το προσωπικό”. Ο Δήμαρχος με επιστολή του ευχαρίστησε την KORINTHIAN PALACE CATERING σημειώνοντας ότι “πράξεις όπως η παρούσα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το κοινωνικό σύνολο καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, κυρίως σε μία τέτοια πρωτοφανή συγκυρία που βιώνουμε λόγω της πανδημίας και της νόσου του κορωνοϊού”.

Την επιστολή του Δημάρχου Φυλής, κ. Χρήστου Παππού, μπορείτε να τη βρείτε αναρτημένη εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της KORINTHIAN PALACE CATERING μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!