Υπεγράφη εκ νέου η σύμβαση ανάμεσα σε Δήμο Τρίπολης και Korinthian Palace Catering για το 2023

09/12/2022

Η σύμβαση για το το πρόγραμμα ΤΕΒΑ που αφορά το 2023, υπεγράφη σήμερα, 9 Δεκεμβρίου ανάμεσα στον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Κώστα Τζιούμη και τον  Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Korinthian Palace Catering, κ. Ηλία Κακογιάννη και θα έχει ωφελούμενες 1100 ευάλωτες οικογένειες του Δήμου.

 

[Ακολουθεί αναδημοσίευση από την ανακοίνωση του Δήμου Τριπολης]

Στην υπογραφή νέας σύμβασης για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, με την εταιρεία Korinthian Palace Catering, προχώρησε σήμερα (9/12/2022) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Αρχικά, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Δήμου για τη συμβολή τους στο πρόγραμμα αυτό. Στη συνέχεια, σημείωσε ότι το πρόγραμμα αφορά περίπου 1100 ευάλωτες οικογένειες στο Δήμο μας. «Είναι μια σημαντική βοήθεια για αυτούς τους συμπολίτες μας.

Το πρώτο πρόγραμμα είχε εξαιρετικά μεγάλη απορρόφηση κι αυτός ήταν ο κύριος λόγος που ενταχθήκαμε στα υπόλοιπα του ΤΕΒΑ. Με την εταιρεία πιστεύουμε ότι θα έχουμε άριστη συνεργασία, όπως είχαμε και στην προηγούμενη σύμβαση.

Για όλο το 2023 εξασφαλίζεται η παροχή αυτής της βοήθειας. Είμαστε έτοιμοι και στη νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ να ενταχθούμε στο νέο πρόγραμμα ΤΕΒΑ που θα τρέξει και σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που αφορά τη στήριξη ευάλωτων νοικοκυριών.»

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης επισκέφθηκε το Κέντρο Διανομής ΤΕΒΑ στην Τρίπολη.

—–

Αναλυτικά, την ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης, μπορείτε να τη βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, εδώ.

 

 

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

 ×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!