Υπογραφή σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

13/12/2022

Η σύμβαση για το το πρόγραμμα ΤΕΒΑ που αφορά το τετραήμερο 20 με 23 Δεκεμβρίου, υπεγράφη σήμερα, 13 Δεκεμβρίου ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Korinthian Palace Catering, κ. Ηλία Κακογιάννη.

 

[Ακολουθεί αναδημοσίευση από την ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου]

Το τετραήμερο 20 με 23 Δεκεμβρίου θα γίνει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου η διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Σχετικά, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου το συμφωνητικό με τον προμηθευτή των πιο πάνω ειδών.

Υπενθυμίζεται ότι στις δύο υπόλοιπες Π.Ε., Αρκαδία και Κορινθία, την υλοποίηση του προγράμματος ΤΕΒΑ έχουν αναλάβει πρωτοβάθμιοι αυτοδιοικητικοί οργανισμοί.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ακολούθησε σύσκεψη του περιφερειάρχη με τους διευθυντές Πρόνοιας της Περιφέρειας, προκειμένου να καταρτιστούν οι λεπτομέρειες της διανομής.

—–

Αναλυτικά, την ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μπορείτε να τη βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας, εδώ.

 

 

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

 ×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!