Η KORINTHIAN PALACE CATERING «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ CATERING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ICAPCRIF.

28/04/2022

* Οικονομοτεχνική Μελέτη ICAPCRIF “Greece in Figures – 2022 – Η Ελλάδα σε αριθμούς”, 8η Εκδοση, ICAPCRIF ΑΕ (σελ. 225 – 232)

Στην ετήσια αναλυτική οικονομοτεχνική μελέτη που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες μέρες με την ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, η KORINTHIAN PALACE CATERING καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε κερδοφορία ανάμεσα στις εταιρείες CATERING και την τέταρτη θέση πανελλαδικά στον κλάδο HORECA (Ξενοδοχεία – Εστιατόρια – Catering).

Η μελέτη της ICAPCRIF* που βασίζεται σε αυστηρά οικονομικούς δείκτες που έχουν δημοσιευτεί για το έτος 2020, σύμφωνα με την περιγραφή της  έχει σκοπό να αναδείξει τις σημαντικότερες εταιρείες στον κάθε κλάδο. Leaders της βιομηχανίας, του εμπορίου και των υπηρεσιών διακρίνονται και ξεχωρίζουν κάθε χρόνο στην επιχειρηματική έκδοση της πιο έγκριτης εταιρείας στατιστικών αναλύσεων στην Ελλάδα.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, η δέσμευση στη χρήση κορυφαίων πρώτων υλών, τα αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας, και παράλληλα η ομαδικότητα, η τεχνογνωσία, η υπευθυνότητα και η αφοσίωση στους ανθρώπους στους οποίους απευθυνόμαστε, έχουν οδηγήσει σήμερα  την ομάδα μας στην ευχάριστη θέση να γιορτάζει αυτή τη διάκριση. Αισθανόμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα που έχουμε φέρει και ταυτόχρονα η ευθύνη μας μεγαλώνει και μας ωθεί να κοιτάμε προς το μέλλον.
Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας σε κάθε βήμα της διαδρομής!

Κorinthian Palace Catering

 


Πατήστε εδώ για να διαβάσετε σε flipbook την έκδοση “Greece in Figures – 2022 – Η Ελλάδα σε αριθμούς” της ICAP.
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την έκδοση “Greece in Figures – 2022 – Η Ελλάδα σε αριθμούς” της ICAP σε μορφή pdf.

 

 

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

 ×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!