Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Korinthian Palace Catering.

11/12/2022

Η σύμβαση για το το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, αφορά το διάστημα από 12 έως και 15 Δεκεμβρίου, έχει συνολική αξία €2.245.525,48.

 

[Ακολουθεί αναδημοσίευση από την ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης]

Η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες δικαιούχους του ΤΕΒΑ  ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840», θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (ρύζι, ζυμαρικά, παξιμάδι, γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, φακές και φασόλια) και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόκρεμα, σαμπουάν, σερβιέτες, υγρό πιάτων, χλωρίνη παχύρευστη, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης και απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων) στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 12-12-2022 και ημερομηνία λήξης την Πέμπτη 15/12/2022.

Σημειώνεται ότι η διανομή αυτή είναι η πρώτη μετά τη διακοπή του Επισιτιστικού Προγράμματος έπειτα από την επίλυση της δικαστικής διαμάχης των προμηθευτών.

Η διανομή προς τους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Τη Δευτέρα 12/12/2022 θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι των ΠΕ Χανίων,  ΠΕ Ρεθύμνου, ΠΕ Ηρακλείου, ΠΕ Λασιθίου καθώς και οι ωφελούμενοι του Δήμου Ηρακλείου για την διανομή της 12/12/2022.
  • Την Τρίτη 13/12/2022 θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι των σημείων του Δήμου Ηρακλείου σύμφωνα με τις ποσότητες που έχουν ζητηθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου.
  • Την Τετάρτη 14/12/2022 θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι των σημείων του Δήμου Ηρακλείου σύμφωνα με τις ποσότητες που έχουν ζητηθεί από την αρμόδια υπηρεσία  του Δήμου Ηρακλείου.
  • Την Πέμπτη 15/12/2022 θα παραλάβουν οι λοιποί ωφελούμενοι των σημείων του Δήμου Ηρακλείου σύμφωνα με τις ποσότητες  που έχουν ζητηθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου.

.

—–

Αναλυτικά, την ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης, μπορείτε να τη βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας, εδώ.

 

 

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

 ×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!