Αναβάθμιση Εγκαταστάσεων Διοίκησης της Εταιρείας

09/10/2018

Στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου του επενδυτικού της πλάνου προχώρησε η  KORINTHIAN PALACE CATERING Α.Ε. ολοκληρώνοντας τον ανασχεδιασμό και τη μετεγκατάσταση των γραφείων διοίκησης της εταιρείας.

Το έργο εντάχθηκε στον σχεδιασμό για την αναβάθμιση των υποδομών της εταιρείας σε συνέχεια της μακράς πορείας επιτυχημένης διαδρομής που την έχουν καταστήσει ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο F&B σε εθνικό επίπεδο. Οι αυξημένες λειτουργικές και διοικητικές ανάγκες της επιχείρησης κατά τα περασμένα έτη οδήγησαν σε αύξηση των θέσεων εργασίας κατά 30% καθώς και στη δημιουργία νέων δομών και τμημάτων για την εταιρεία. Οι νέες εγκαταστάσεις που ξεπερνούν σε έκταση τα 300τ.μ. σχεδιάστηκαν σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα, θέτοντας στο επίκεντρο τους εργαζόμενους και τη δημιουργία ενός λειτουργικού και παραγωγικού περιβάλλοντος εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι επενδυτικές εργασίες της KORINTHIAN PALACE CATERING Α.Ε. συμβαδίζουν με το νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων μερών, με υπευθυνότητα απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

 ×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!