Αλυσίδα εστιατορίων – café από την Korinthian Palace Catering

11/11/2017

Στη δημιουργία αλυσίδας εστιατορίων – καφέ προχωρά η KORINTHIAN PALACE CATERING Α.Ε., αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι η αναπτυξιακή της στρατηγική αποτυπώνεται στην ολοένα ανοδική πορεία της.

Λειτουργώντας με ένα επιχειρηματικό πλάνο που την έχει εδραιώσει ως ηγέτιδα επιχείρηση στα αντικείμενα της δραστηριότητάς της, KORINTHIAN PALACE CATERING Α.Ε. επεκτείνεται στο χώρο της καφεστίασης με όχημα την αλυσίδα «Famealiar». Αφήνοντας πίσω τα συνηθισμένα πρότυπα κυλικείων που λειτουργούν στα περισσότερα νοσοκομεία και πανεπιστήμια, η Famealiar έρχεται να φέρει κάτι νέο:

«Η διαφορετικότητα σε σχέση με τα κυλικεία των περισσότερων νοσοκομείων έγκειται σε αυτό ακριβώς το σημείο: αντιμετωπίζουμε το προσωπικό, τους επισκέπτες και τους νοσηλευόμενους με το ίδιο αίσθημα ευθύνης, βάζοντας στο επίκεντρο της επιχειρησιακής μας φιλοσοφίας τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρουμε προϊόντα για πάσχοντες από διαβήτη, λαμβάνοντες θεραπευτική αγωγή με κορτιζόνη, υπερτασικούς, ανθρώπους με δυσανεξία στη γλουτένη, με χορτοφαγικό προσανατολισμό, ενώ εφαρμόζουμε αυστηρούς κανόνες υγιεινής», επισημαίνει ο Ηλίας Κακογιάννης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας KORINTHIAN PALACE CATERING Α.Ε.

Η εταιρική ταυτότητα της Famealiar θα αποτελέσει το σήμα για τα πέντε συνολικά σημεία που διαχειρίζεται η KORINTHIAN PALACE CATERING AE στους ακόλουθους οργανισμούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα: Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών και Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας. Στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ μάλιστα ολοκληρώθηκε ριζικός ανασχεδιασμός και ανακατασκευή του χώρου, ώστε να συμβαδίζει με την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της Famealiar.

 

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

 

 ×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!