Αύξηση του προϋπολογισμού της σύμβασης ΤΕΒΑ ανάμεσα σε Δήμο Φυλής και Korinthian Palace Catering

23/03/2023

Τροποποίηση της σύμβασης με αντικείμενο την αύξηση  του προϋπολογισμού του ευρωπαϊκού προγράμματος ΤΕΒΑ από 7.558.439,17€ σε 10.464.462,55, υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Φυλής, κ. Χρήστου Παππού και του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Korinthian Palace Catering, κ. Ηλία Κακογιάννη, παρουσία του Αναπληρωτή Δημάρχου Γιώργου Αντωνόπουλου. Ωφελούμενοι θα είναι όλοι οι δικαιούχοι δημότες της Σύμπραξης Δυτικής Αττικής, ενώ για τη διαχείριση και υλοποίηση του έργου τόσο ο Δήμος όσο και η ανάδοχος εταιρεία έχουν δεχθεί τα εύσημα από τους αρμόδιους ευρωπαϊκούς και ελληνικούς φορείς.

 

[αναδημοσίευση από την ανακοίνωση του Δήμου Φυλής]

Το ένα μετά το άλλο, σπάει τα ρεκόρ ο Δήμος Φυλής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ, καθώς σε λιγότερο από ένα χρόνο από την προηγούμενη, εξασφάλισε μία ακόμη σημαντική έκτακτη επιχορήγηση, εκτινάσσοντας το συνολικό προϋπολογισμό του προγράμματος που διαχειρίζεται, στα 16.476.745 ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Φυλής, με ενέργειες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και την υποδειγματική διαχείριση του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Αντωνόπουλου, έλαβε νέα γενναία έκτακτη επιχορήγηση για το ΤΕΒΑ, ύψους 3.196.625 ευρώ, με απόφαση που υπέγραψε στις 2 Μαρτίου 2023 ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης. Πρόκειται για τη δεύτερη έκτακτη επιχορήγηση που λαμβάνει σε λιγότερο από ένα χρόνο, καθώς τον Ιούνιο του 2022 είχε λάβει έκτακτη επιχορήγηση 8,5 εκατ. ευρώ, υπερδιπλασιάζοντας τότε τον προϋπολογισμό του προγράμματος, ο οποίος πλέον ανέρχεται σήμερα στα 16.476.745 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Δήμου Φυλής εδώ. 

 

 

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

 



×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!