Ποιότητα & ασφάλεια με περισσότερα από 12.000 γεύματα/ημέρα!

12/06/2020

Mε πλήρη επιτυχία και σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας ολοκληρώθηκε το έργο που ανέλαβε η KORINTHIAN PALACE CATERING Α.Ε. με αντικείμενο την προμήθεια έτοιμων γευμάτων σε ευπαθείς ομάδες των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής λόγω πανδημίας COVID-19, σε συνέχεια συμμετοχής σε Δημόσιο Διαγωνισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνολικός όγκος παραγωγής αφορούσε περισσότερα από 12.000 γεύματα ανά ημέρα, τα οποία παραδόθηκαν στις Δήμους των περιφερειακών ενοτήτων Δυτικής Αττικής και Πειραιά, από την 8η Μαΐου έως την 9η Ιουνίου 2020 για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ανθρώπων που αντιμετώπιζαν προβλήματα μετακίνησης.

Η ανάληψη αλλά και η επιτυχία του έργου έρχεται να υπογραμμίσει για ακόμη μία φορά ότι η KORINTHIAN PALACE CATERING είναι ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της και είναι σε θέση να αντεπεξέλθει με ασφάλεια και ποιοτικές υπηρεσίες στις προκλήσεις και τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο, η Διοίκησή της θέτει συνεχώς υψηλότερους στόχους με επίκεντρο τον άνθρωπο. Τα συστήματα της εταιρείας αναπτύσσονται διαρκώς με τις πλέον προηγμένες προδιαγραφές για να διασφαλίζουν ότι η υπογραφή της KORINTHIAN PALACE CATERING Α.Ε. αποτελεί εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας.

 

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

 

 

 



×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!