Εκδήλωση Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων για την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

Μία  βραδιά αφιερωμένη στη Γυναίκα επεφύλαξε το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων  για τις γυναίκες μέλη των ΚΑΠΗ, την Κυριακή  2 Απριλίου στο Korinthian Palace.

 

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής, κ.  Βασίλειος Ταγαράς και ο Αντιπρόεδρος, κ. Μιχάλης Παρασκευάς, απευθύνοντας ευχαριστίες προς τους  υπαλλήλους αλλά και  συνεργάτες του Κέντρου.

Τη σκυτάλη για έναν σύντομο χαιρετισμό έλαβαν ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Βασίλης Νανόπουλος, ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας, κ.  Χρήστος Δήμας, ο Αντιδήμαρχος  Παιδείας, Πολιτισμού, Κοινωνική Πολιτικής και Αλληλεγγύης, κ. Σπύρος Ζαχαριάς, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟK, κα Κατερίνα Φαρμάκη, η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κα Αθηνά Κόρκα, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Προγραμμάτων και Αστικής Ανάπλασης, κα Μαρίνα Ραντίτσα, η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Αστικής Ανάπτυξης, κα Κωνσταντίνα Κόλλια, ο επικεφαλής της «Πνοής Δημιουργίας», κ. Νίκος Σταυρέλης και ο τέως πρόεδρος του ΚΕ.Π.ΑΠ  του Δήμου Κορινθίων, κ. Θέμης Κουτσογκίλας.

Την  εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός Χωροταξίας & Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Νίκος Ταγαράς καθώς και πλήθος Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων.

Οι γυναίκες μέλη των ΚΑΠΗ  απόλαυσαν τις γαστρονομικές δημιουργίες του chef του  KORINTHIAN PALACE και της ομάδας του, ενώ την Εκδήλωση πλαισίωσε  μουσικό συγκρότημα  το οποίο  έδωσε δημιούργησε ευχάριστη ατμόσφαιρα για τους παρευρισκόμενους.

 


 

Ακολουθεί ευχαριστήριο σημείωμα του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων, κ. Βασίλειου Ταγαρά.

 

“Για τις Γυναίκες της Ζωής μας!

Είχαμε υποσχεθεί μια εκδήλωση αφιερωμένη στην γυναίκα. Στο ωραίο και δυναμικό φύλο που καθορίζει εν πολλοίς, και όχι εν ολίγοις, τη ζωή μας!
Πώς να αθετήσεις μια τέτοια υπόσχεση; Και γιατί να το κάνεις άλλωστε!
Περάσαμε υπέροχα!
Περιτριγυρισμένοι, οι λίγοι και τυχεροί άνδρες της χθεσινής εκδήλωσης του Κ.Κ.Π. του Δήμου Κορινθίων στον υπέροχο χώρο του Κorinthian Palace, από κυρίες όμορφες, δραστήριες, πετυχημένες, σοφές!
Συζύγους, μητέρες, αδελφές, γιαγιάδες, φίλες!
Νιώσαμε την ζωοδόχο τους δύναμη, το χάρισμα που έχουν όλα να τα κάνουν ευκολότερα. Απλά!
Την ικανότητα που έχουν να εμπνέουν, να δημιουργούν, να καθοδηγούν, να σταθεροποιούν, να είναι αφετηρία και οδηγός. Να είναι προορισμός και στόχος!
Ως Πρόεδρος του Κ.Κ.Π. τις ευχαριστώ όλες! Για όλα!
Η χθεσινή εκδήλωση ήταν το ελάχιστο!

Ευχαριστώ, επίσης, όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους οι οποίοι μαζί με εμάς, την διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής, τίμησαν σε αυτήν την εκδήλωση το “ωραιότερο, από κάθε πλευρά, πλάσμα του κόσμου!

Ως διοίκηση πορευόμαστε πάντα στον δρόμο όλων εκείνων που κάνουν ευκολότερη, καλύτερη και ωραιότερη την ζωή των γυναικών, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται… Από την νηπιακή έως τα βαθιά γεράματα!”

Βασίλης Ταγαράς 

Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτεΕΔΩ

 ×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!