Εταιρική Εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από την Korinthian Palace Catering

15/03/2023

Σε σχεδόν οικογενειακή ατμόσφαιρα, η εταιρεία Korinthian Palace Catering τίμησε τους ανθρώπους της.

 

Το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, στον Σολομό, διοργανώθηκε η ετήσια εταιρική εκδήλωση, κάτι που τα προηγούμενα έτη δεν είχε καταστεί δυνατό, λόγω των περιορισμών της πανδημίας. Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι όλοι οι εργαζόμενοι, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποκαταστημάτων της Korinthian Palace Catering.

Περίπου 200 προσκεκλημένοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και συμμετείχαν σε κλήρωση δώρων που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την κοπή της πίτας. Πέντε τυχεροί εργαζόμενοι κέρδισαν δώρα που περιλάμβαναν αεροπορικά εισιτήρια και διαμονές σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Λευκάδα και τη Θεσσαλονίκη.

«Το έτος 2018, η εταιρεία αριθμούσε περίπου 70 στελέχη, η δραστηριότητά της περιοριζόταν στο Κεντρικό Κατάστημα και το Υποκατάστημα της Τρίπολης, είχε αρκετές ενεργές συμβάσεις και υλοποιούσε σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία της έργα. Πέντε χρόνια μετά, πρέπει νομίζω να είμαστε όλοι μας περήφανοι βλέποντας την πρόοδο που έχει επιτευχθεί σε όλα τα επίπεδα», ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Korinthian Palace Catering, κ. Ηλίας Κακογιάννης. «Σήμερα, η εταιρεία βρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο. Σύγχρονες εγκαταστάσεις – ένα στελεχιακό δυναμικό που πλέον αριθμεί περισσότερα από 135 στελέχη, εξειδικευμένα και αφοσιωμένα στον κοινό στόχο, ένα πλήθος ενεργών προγραμματικών συμβάσεων και  περισσότερα από 9 υποκαταστήματα και κέντρα αποθήκευσης και διανομής σε όλη την Ελλάδα.»

Ειδική αναφορά, έκανε επίσης στη διάκριση της εταιρείας στην τέταρτη θέση στον κλάδο HORECA πανελλαδικά και στην πρώτη θέση ανάμεσα στις εταιρείες catering που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ετήσια αναλυτική οικονομοτεχνική μελέτη της ICAP CRIF.

Κλείνοντας ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους  για την καθοριστική συμβολή τους στην πρόοδο που έχει σημειώσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, ενώ εξέφρασε την δέσμευσή του ότι η εταιρεία και ο ίδιος προσωπικά θα είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους της τόσο σε εργασιακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Νίκος Ταγαράς, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και συνεχάρη την ομάδα της Korinthian Palace για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και την πρόοδο της εταιρείας.

Το παρόν έδωσαν επίσης ο κ. Βασίλης Ταγαράς, Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων, ο οποίος προλόγισε εξαίροντας την επιχείρηση για τη διαρκώς ανοδική της πορεία και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσα από την ανάπτυξή της, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας, κ. Χρήστος Βλαχοπάνος καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σολομού, κ. Αναστάσιος Καραβοκύρης.

 

  

Ν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

 ×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!