Η Korinthian Palace Catering χορηγός της εκδήλωσης κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας.

07/02/2023

Στην εκδήλωση  βραβεύτηκαν οι  αθλητές των Μικτών Κορινθίας K17 και K15 για την επιτυχημένη πορεία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, κατά την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022.

 

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου,  στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, χαιρέτισε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Τάκης Μπαλτάκος.

Για την μεγάλη τους επιτυχία κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 να φτάσουν στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, κατακτώντας τη δεύτερη θέση, βραβεύτηκαν οι αθλητές της Μικτής Κορινθίας Κ17: Πέτρος Κακογιάννης, Τουργελης, Τριαντάφυλλος, Παλαιολόγος, Μπεκιαρης, Κόκκινος, Σ. Δαμουλιανος, Γεωργίου, Τσακίρης, Μπιμπας, Βασίλας, Πυργακης, Κρινης, Μ. Δαμουλιανος, Θεοδωροπουλος και Βλάχος, καθώς και ο προπονητής τους, κ. Ιωάννης Αλεξόπουλος.

Βράβευση πραγματοποιήθηκε και για τους αθλητές της Μικτής Κορινθίας Κ15 που κατέκτησε την 6η θέση κατά την ίδια αγωνιστική περίοδο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ: Εξαδακτυλος Σ., Εξαδακτυλος Β., Οικονόμου, Προφκα, Θελεριτης, Κίτσος, Ζακουρας, Νικολάου, Σωτος, Καρνασιωτης, Κουτσουμπελας, Φιλιππακης, Κωστοπουλος, Καυκας, Λιακος, Κεφερλης και ο προπονητής τους κ. Ηλίας Αντώνης.

Η Korinthian Palace Catering, ως χορηγός της εκδήλωσης, ανέλαβε το catering της βραδιάς στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου καθώς και τις βασιλόπιτες.

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

 ×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!