Εορταστική Εταιρική Εκδήλωση της Korinthian Palace Catering

29/12/2023

Με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους γιόρτασε η Korinthian Palace Catering τα φετινά Χριστούγεννα!

 

Χθες, Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου, στην επιβλητική αίθουσα του Korithian Palace, διοργανώθηκε μια λαμπρή εορταστική εκδήλωση από την Korinthian Palace Catering, αφιερωμένη στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαράς και εορτασμού σε μικρούς και μεγάλους.

Η εντυπωσιακή σάλα μεταμορφώθηκε σε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο τοπίο, με φιγούρες όπως τάρανδοι, χιονάνθρωποι και λαμπρά δέντρα, τα οποία συνέθεσαν ένα ονειρικό σκηνικό. Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης την παρουσία μεγάλων φιγούρων αγαπημένων ηρώων της Disney, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά.

Το πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με ένα εντυπωσιακό stage show, με live performances και δραστηριότητες όπως face painting, καθώς και ένα ειδικό ταχυδρομείο για τα γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αποστείλουν τις ευχές τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προσφέρθηκε πλούσια ποικιλία εδεσμάτων και λιχουδιών, δημιουργώντας μία γαστρονομική εμπειρία αντάξια της φήμης της Korinthian Palace Catering. Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν τα εκλεκτά δώρα που δόθηκαν στους μικρούς φίλους, γεμίζοντας τα μάτια τους με λάμψη και χαρά.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους παρευρισκομένους, ενισχύοντας το πνεύμα των εορτών και αποδεικνύοντας την αφοσίωση της Korinthian Palace Catering στους ανθρώπους της και στις οικογένειές τους.

 

 

 

 

 

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

 ×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!