Εορταστική εκδήλωση Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων για την επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ

17/09/2022

Με μία μεγάλη εορταστική εκδήλωση στο Korinthian Palace γιόρτασε το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων την επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ έπειτα από δυο χρόνια

 

Με αθρόα συμμετοχή μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Κορινθίων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 16ης Σεπτεμβρίου η Εορταστική Εκδήλωση του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων για την επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι διοργανωτές:  κ.Βασίλειος Ταγαράς, Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων και κ.Βασίλης Νανόπουλος, Δήμαρχος Δήμου Κορινθίων, καθώς και οι επίσημοι προσκεκλημένοι: ο κ.Νίκος Ταγαράς, Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, ο κ. Κώστας Κόλλιας, Βουλευτής Κορινθίας και ο κ. Αναστάσιος Γκιολής, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

Η εκδήλωσε περιλάμβανε πλήρες γεύμα για το κάθε μέλος ΚΑΠΗ από την Korinthian Palace Catering, καθώς και ζωντανή μουσική, με τον Θάνο Τζάνη, την Ευρυδίκη Νικολάου και τον Γιάννη Νταβέλη να δημιουργούν μία υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς. Η μακρά εμπειρία της Korinthian Palace Catering στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών catering και στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, αποτυπώθηκε στην ικανοποίηση των παρευρισκομένων που απόλαυσαν κάθε στιγμή της βραδιάς.

Περισσότερες Πληροφορίες για το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων:

https://kkpdimkorinthos.gr/

https://www.facebook.com/kkpdimkorinthos

 

  

 

 

 

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

 ×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!