Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας στο Korinthian Palace

28/12/2022

Στο Korinthian Palace πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας, σε συνδυασμό με τη βράβευση των αριστούχων μαθητών, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022.

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής για τα παιδιά των εργαζομένων από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας στο Korinthian Palace. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 και περιλάμβανε τις εξαιρετικές γαστρονομικές δημιουργίες της Korinthian Palace Catering, ζωντανή μουσική, φουσκωτά παιχνίδια και φωτογράφηση με τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών.

Επιπλέον, η εκδήλωση περιλάμβανε τη βράβευση των αριστούχων μαθητών της Γ Γυμνασίου, των δύο πρώτων τάξεων του Λυκείου, καθώς και των επιτυχόντων νεοεισαχθέντων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Νικόλαος Ταγαράς, ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμας, οι Βουλευτές Κορινθίας, κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας και κ. Γιώργος Ψυχογιός, ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Βασίλης Νανόπουλος και ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιώργος Γκιώνης.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

 ×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!