Αποκριάτικη χοροεσπερίδα “ΑΠΣ Τενεάτης Αθικίων” την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

28/02/2023

Στο Korinthian Palace πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η αποκριάτικη χοροεσπερίδα του ΑΠΣ Τενεάτη Αθικίων την  Κυριακή 26 Φεβρουαρίου  2023.

 

Ο ΑΠΣ Τενεάτης Αθικίων πραγματοποίησε την Κυριακή 26/02 αποκριάτικη χοροεσπερίδα κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν για την ανιδιοτελή προσφορά τους ως μέλη του Δ.Σ αλλά και ως ποδοσφαιριστές οι κύριοι Τόγιας Χρήστος, Φίλης Βλάσης , Κόλλιας Σπύρος και Παναγόπουλος Κωνσταντίνος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος επισήμων όπως ο υπουργός Νίκος Ταγαράς, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κόλλιας, η ειδική σύμβουλος του πρωθυπουργού Μαριάννα Σούκουλη, οι αντιπεριφερειάρχες Χάρης Βυτινιώτης και Γιώργος Οικονόμου, η ειδική σύμβουλος της ΠΕ Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Π Θέμης Κουτσογκίλας , ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Βασίλης Ταγαράς καθώς και αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Την εκδήλωση πλαισίωσε επταμελές μουσικό σχήμα με πλούσιο ρεπερτόριο συνοδεία εκλεκτών γευστικών εδεσμάτων που επιμελήθηκε ο chef του Korinthian Palace με την ομάδα του!

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη διενέργεια Λαχειοφόρου Αγοράς κατά την οποία κληρώθηκαν πλούσια δώρα!

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Νέα και Ανακοινώσεις από την εταιρεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

 



×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!