Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με πυλώνα την τοπική κοινωνία

 

Η συνεχής ανάπτυξή μας συμβαδίζει για εμάς με την πεποίθηση ότι η ευημερία έχει μεγαλύτερη αξία όταν αφορά το σύνολο της κοινωνίας. Έχοντας στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο, ανταποκρινόμαστε στην ηθική μας υποχρέωση αναπτύσσοντας το κοινωφελές πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Αγάπης Χάρισμα» που φέρει την υπογραφή της εταιρείας και της ομάδα μας.

Τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες μερίδες φαγητού που παράγονται με ασφάλεια και φροντίδα έχουν ήδη διανεμηθεί σε ευαίσθητες πληθυσμιακά ομάδες και συνανθρώπους μας που βρέθηκαν σε ανάγκη στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και σε άλλα σημεία στην Ελλάδα. Εμβαθύνουμε τη σχέση μας με την κοινωνία μεγεθύνοντας ακόμη περισσότερο την προσφορά μας με στόχο να αγγίξουμε θετικά περισσότερους ανθρώπους που μας χρειάζονται.

 

Εργαζόμαστε με την καρδιά μας προκειμένου να ολοκληρώσουμε τις λεπτομέρειες που αφορούν το πρόγραμμα «Αγάπης Χάρισμα» από την KORINTHIAN PALACE CATERING A.E. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα μας, σύντομα.

×

 

Γεια σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

× Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας @WhatsApp!